Субота, 27/04/2024, 04:39Вітаю Вас Гість | RSS
Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:20
"Хворіє дитина? Лікуйте маму й тата!"

Літо. Пора відпусток та оздоровлення всієї родини, особливо дітей, які так чекали відпочинку, свіжого повітря й канікул.
Ця стаття подає корисну інформацію для батьків, котрі думають, що:
1. всі діти хворіють
2.дитина просто народилася кволою
3. медицина вилікує і тому подібне.
Що повинен знати КОЖНИЙ з батьків про свою родину перш за все?
Від зачаття й до 12 років БАТЬКИ несуть повну відповідальність за дитину       й   все, що з нею відбувається, оскільки енергетично й інформаційно дитина підпорядковується батькам.
Мати відповідає за те, як дитина себе почуває (енергетика тіла).
Батько відповідає за те, що з дитиною відбувається (події), а також за те, як почуває себе дружина.

Вплив матері на дитину
Ніхто так не має тісного зв'язку з дитиною як мати. Й досить важливим є той фактор в якому стані виношувалась дитина: чи була бажаною, чи переживала мати стрес. Який початок - такі й наслідки у вже сформованої дитини.
До 12 років цей зв'язок підтримується вже енергетичною пуповиною. Це проявляється в інтуїції, тривозі, переживаннях("а що з ним", "а як він там?"). Така дитина постійно буде хворіти й перебуватиме в тривожному стані.
Ось банальний приклад, коли ви варите суп, то ви труситесь за кожну кастрюлю? " А може не вийде, а що коли пересолила, а чи не мало перцю, чи не багато цибулі...?" Якщо так будете готувать, то вашу їжу не можливо буде споживати. Інша ситуація, ви ГОТУЄТЕ ЩОСЬ СМАЧНЕ, а може й шедевр! Підхід зрозумілий? В другому випадку ви з чого завгодно зробите шедевр, а в першому - неминуче зіпсуєте продукти.

Точно так й по відношенню до дитини! Наповнюючи сина або доньку позитивом, любов'ю, турботою, схваленням, підтримкою - або ж труситесь над ними, наділяючи страхами, сумнівами, втомою, а інколи й скандалами в родині, то гасіть світло. Мати 'на межі' - дитина буде отримувати всередену злість, гнів, роздратування... і все це буде негайно відображатися на внутрішніх органах та самопочутті дитини.
Паразіти не живуть в позитивній енергетиці, їм їсти немає чого.

Вплив батька на дитину
Батько - це ключова фігура, котра впливає на здоров'я в сім'ї. Саме чоловік керує станом дружини, а від неї потім залежить мікроклімат в родині. Завдання чоловіка, не кричати, а підтримати, заспокоїти, сказати, що все буде добре, зробити масаж, обійняти...робити все, щоб було легко, спокійно, радісно!
Якщо чоловік в родині НЕ КЕРУЄ станом дружини, не знімає з неї  тривожність, стреси, накопичений негатив, страхи..., то ХВОРІТИ БУДУТЬ ВСІ!
По відношенню до дитини, батько має говорити слова пов'язані з подіями, ділом, вчинками. Наприклад, ти зможеш, в тебе вийде, ти зробиш, і - дійсно все вийде, бо в це вірите ви!
У матері все інакше, оскільки чуємо постійно: 
- упадеш, 
- захворієш, 
- поламаєш руку,
- зіпсуєш... Так і виходить. Тому батько головний в цій справі.
Шановні батьки, як тепер все просто - кожен відповідає за себе, а не скаржиться на поганих або хворих дітей, дружину, чоловіка.
Відповідальність - це готовність зіштовхнутися з наслідками того, що ви робите з довіреною вам СИЛОЮ!

І пам'ятайте один дієвий секрет здоров'я:" СОНЦЕ, ПОВІТРЯ і ВОДА - НАШІ КРАЩІ ДРУЗІ". Сонце - енергія любові, вода - змиває негатив, а повітря - дає баланс!
Будьте здорові!!!

Підготувала психолог Рац Оксана

Переглядів: 345 | Додав: znam_school62436 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту