П`ятниця, 19/04/2024, 04:30Вітаю Вас Гість | RSS
Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

08:46
Японія: сила самурая та ніжність сакури

 

Мовчання вітру.
Хіба не чіпатиме порив
Сакури пелюстка?

З усіх незвичайних країн які є у світі, Японія є найбільш незвичайною. Країна сонця, що сходить, привертає до себе увагу своїми новітніми та сучасними технологічними розробками, якістю товару, а її мешканці викликають подив і захоплення. Японія — дуже цікава країна з безліччю унікальних традицій, особливостей і правил поведінки, незвичних для західної людини. Щоб познайомити учнів Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 з деякими фактами про цю країну, 7 червня у таборі відпочинку з денним перебуванням дітей «Веселка – 2» було оголошено Днем Японії. Саме цій тематиці було присвячено усі виховні заходи та англомовні заняття. Вихованці табору із захопленням готувались до театралізованих вистав про традиції Японії, приймали участь у вікторинах, слухали цікаві факти та мали можливість переглянути відео про країну сонця, що сходить. Дівчата та хлопці зробили імпровізовані кімоно, традиційні японські зачіски та макіяж. Кожен загін по черзі презентував свою роботу: розповіли усім присутнім найдивовижніші факти та традиції Японії, наочно продемонстрували особливості чайної церемонії.

Відповідно до розкладу роботи, кожен загін табору відпочинку відвідав заняття з англійської мови (викладач Лахно Т. В.), присвячене року Японії в Україні. Діти знайомилися з особливостями країни, порівнювали її культуру із традиціями західних країн та мали змогу спробувати себе у правописі японських ієрогліфів. Більшість вихованців доволі вдало зробили перші кроки до оволодіння японською каліграфією.

У «Творчий майстерні» під керівництвом Чередніченко С. І. всі бажаючі мали змогу познайомитися з мистецтвом орігамі та спробувати перетворити звичайний папір на дивовижну істоту.

По закінченню дня вихованці табору зрозуміли, що Японія – дивна країна, яка поєднує святі традиції з шаленим розвитком високих технологій, витончену природу з величезними хмарочосами, величний спокій з божевільним темпом життя. Сподіваємось, що україно-японські відносини і надалі будуть доброзичливими, а наші діти матимуть змогу відвідати цю чарівну, екзотичну та прогресивну країну.

 

К. Садигова, заступник директора з ВР 

Переглядів: 398 | Додав: znam_school_6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту