П`ятниця, 19/04/2024, 21:46Вітаю Вас Гість | RSS
Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:13
Турбота про інших людей – основний обов’язок у житті кожного

Милосердя… Все частіше за останній час ми чуємо це слово, звертаємося до нього. Яким важливим і необхідним воно є у нашому житті. Чи вміємо ми співчувати біді свого ближнього? Чи завжди приходимо на допомогу тим, хто потрапив у нелегке становище? Чи завжди проявляємо людяність, доброзичливість, допомогу до тих, хто так цього потребує? Саме в поняттях співчуття, допомога, доброзичливість і криється наше милосердя.

На базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 працює волонтерський загін «Поклик». Робота загону тісно пов’язана із загальношкільними напрямками виховання: екологічним, національно-патріотичним та морально-етичним. Щорічно до Дня волонтера проводиться лінійка, на якій приймають в ряди волонтерського загону добровольців. Також проводяться виховні години, тематичні лінійки, акції милосердя тощо.

Протягом цього  року члени волонтерського загону провели акції «Чисте подвір’я», «Чисте довкілля», «Знай люби бережи» та інші, під час яких учні прибирали територію школи, пам’ятники загиблим воїнам: В. Козіна та М. Панаріна. До учнів старшої ланки приєднуються і молодші школярі. Не забувають волонтери і про вчителів - пенсіонерів. Їх вітають з Днем вчителя, 8 березня та запрошують на шкільні концерти з нагоди цих свят. Напередодні Міжнародного дня інвалідів учасники волонтерського загону «Поклик» власноруч виготовили листівки – привітання для людей з обмеженими можливостями та відвідали їх вдома.

Волонтер – добра, милосердна, чуйна, ввічлива людина, яка приваблює до себе людей, розуміє проблеми оточуючих, співчуває їм, має бажання безкорисливо допомогти в різних життєвих ситуаціях. У Всесвітній день волонтера ми бажаємо всім бути чуйними та добрими, адже добро завжди породжує добро.

 

Заступник директора з ВР Садигова К. П.

 

Переглядів: 355 | Додав: znam_school_6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту