П`ятниця, 29/03/2024, 02:21Вітаю Вас Гість | RSS
Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:27
Тиждень козацької слави

Минулий тиждень в Знам’янській ЗШ І-ІІІ ст.. № 6 розпочався жваво, цікаво та весело. Саме в понеділок відбулася конкурсно-розважальна програма «Козацькі розваги» серед учнів 5-их класів шкіл №6 там№7 в селищному Будинку культури. Команди мали змогу співати українські козацькі пісні, розповідали гуморески, змагалися в спортивних та силових конкурсах, а щез зацікавленням давали відповіді в інтелектуальній вікторині. Не залишились осторонь і вболівальники: зала майоріла українською символікою, плакатами, стрічками та вигуками радощів, коли наші юні козаки танцювали «Гопака». І ось нагородження! А в журі селищний голова Москаленко С. Б., секретар селищної ради Лазарева Н. В.,  керівник хореографічного колективу «Сузір’я» Андреєва О.Л. Команда «Нащадки козацької слави» нашої школи виборола перемогу. Хлопці отримали оплески, солодощі та записники, а найголовніше – медаль на грудях та гарний настрій.

З вівторка по четвер учні школи мали можливість привітати листами бійців АТО. Школярі малювали малюнки, виготовляли обереги. А ще дружньо підтримали ідею волонтерського загону «Поклик», тому воїни України до свого свята отримають ще й солодощі, цукерки, мед, печиво, чай та інші смаколики.

І ось, нарешті, середа. А цього дня в школі пройшла лінійка з ігровою програмою та піснею «Прошу в неба» для учнів 5-11 класів. Дівчатка-старшокласниці Грицай І. та Сафронова С. ознайомили всіх з тематикою та програмою. Всі разом згадали Покрову і День козацтва. Пригадали прислів’я та прикмети, відповідали на питання педагога-організатора щодо козацьких часів. А учениці 7-8 класів розповіли про День захисника України та подарували пісню.

І ось у же саме в цей день, але о 14.30 команда школи взяла участь у міському Фестивалі військово-патріотичної творчості  «Хоробрі серця». Команда учениць 7-8 класу виступили з літературно-музичною композицією «З Україною в серці» (читали вірші, співали пісні: «Прошу в неба», «За сонце, за небо, за спів солов’я», виступили з хореографічною композицією «Воины света»).

До школи повернулись з Грамотою за хореографічну композицію та Грамотою в номінації «Краща літературно-музична композиція» (за акторську майстерність, розкриття образу патріотичного спрямування, присвяченого подіям Революції гідності й героям АТО).

 

Педагог-організатор Волкова А. А.

Переглядів: 411 | Додав: znam_school_6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту