П`ятниця, 29/03/2024, 12:14Вітаю Вас Гість | RSS
Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:50
Науково-практичний семінар «Інноваційні технології розвитку професійної компетентності керівника навчального закладу»

 

28 листопада 2017 року на базі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6 Знам’янської міської ради Кіровоградської області відбувся міський науково-практичний семінар для директорів та заступників директорів із навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти на тему: «Інноваційні технології розвитку професійної компетентності керівника навчального закладу».

Учасниками семінару стали перший заступник міського голови Загородня В. Г., начальник міського відділу освіти Грекова Л. А., працівники відділу освіти, керівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти міста, їх заступники з навчально-виховної роботи, адміністрація та педагоги Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6

 

Програма семінару включала обговорення таких питань:

  • «Система освіти Фінляндії» (начальник відділу освіти Грекова Л. А.)
  • «Використання інтерактивних технологій в управлінській діяльності» (директор школи Полежай Д. П.)
  • «Впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес» (заступник директора з навчально-виховної роботи Брикова С. Г.)
  • «Ефективні форми роботи з організаторами виховного процесу» (заступник директора з виховної роботи Садигова К. П.)

Учасники семінару мали змогу відвідати та обговорити відкриті уроки, що відповідали усім вимогами та пройшли на досить високому рівні:

  • Урок з математики в 4-А класі на тему: «Задачі на рух. Задачі на визначення часу по відстані й швидкості» (Дерев’янко О. М., учитель початкових класів. Учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель);
  • Урок з географії в 7-А класі на тему: «Води суходолу Південної Америки» (Рибкіна Т. М., учитель географії, перша кваліфікаційна категорія);
  • Урок з біології в 8-А класі на тему: «Рух крові по судинам. Пульс. Артеріальний тиск» (Єфремова Г. В., учитель біології та хімії. Учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель);
  • Бінарний урок – казка з української літератури та образотворчого мистецтва у 6 класі на тему: «Не тільки краса врятує світ» (Майданик А. О., учитель української мови та літератури, образотворчого мистецтва. Учитель вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель).

Неменш цікавив заходом став інтелектуально-патріотичний квест для учнів 3-4 класів «Люблю любити Україну», підготовлений педагогом-організатором Волковою А. А.

Під час практичної частини семінару всі учасники мали змогу ознайомитись з інноваційними формами управлінської діяльності на майстер – класах «Технологія Веб-квесту» (Брикова С. Г., Гвоздєва І. В.) та «Використання інтерактивної дошки в управлінській діяльності» (Полежай Д. П., Ціпенко В. О.).

По завершенню насиченого робочого дня шкільний психолог Рац О. В. ознайомила керівників з виступом «Ортобіоз особистості керівника» та провела практичні вправи про успіх в керівній діяльності та способи його досягнення.

Організатори міського семінару висловлюють глибоку вдячність всім учасникам і, особливо, міському відділу освіти за чудову нагоду презентувати власний досвід управлінської діяльності всім керівникам закладів міста та бажають успіхів та натхнення у втіленні нових ідей.

 

Заступник директора з ВР Садигова К. П.

 

Переглядів: 292 | Додав: znam_school_6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту