П`ятниця, 19/04/2024, 10:06Вітаю Вас Гість | RSS
Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 143
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:41
Хай в серці живе доброта

3 грудня вся українська спільнота долучилася до привітань з нагоди Міжнародного дня інвалідів. Хоча, звісно, це не свято, а швидше нагадування нам про тих, хто поруч, хто так потребує нашої уваги і допомоги. Це ще одна можливість звернути увагу на проблеми людей, які мають слабке здоров’я, які потребують особливої допомоги та підтримки. Адже відстоювати свої інтереси, доводити, що ти багато чого можеш, умієш, набагато легше, якщо з тобою однодумці. Саме тому, учні Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст.. № 6 вирішили привітати тих, хто став взірцем мужності та наполегливості, хто заслуговує на нашу повагу й щире захоплення. Підготувавши власноруч листівки, сувеніри та обереги учасники шкільного волонтерського загону поздоровили Александрова Є., Семенкова М., Харжевського В., Зелінського С.

Також завітали у гості з поздоровленнями до Романюк -Бацанової Л. О., яка щиро і радо зустріла учнів. В теплій та дружній атмосфері учні пригощались смаколиками, які Любов Олексіївна приготувала власноруч.  Учні слухали розповідь про те, чим живуть та що хвилює серця тих, хто має обмежені можливості. Хоча ми знаємо, що це не заважає Любові Олексіївні вести активну суспільну роботу, адже вона неодноразово висвітлювала свої пропозиції щодо покращення життя односельчан в місцевих газетах.  Ця чуйна та добра людина має багато друзів та завжди готова підтримати добрим словом.

Хочеться звернутися до всіх, хто за волею долі став людиною з обмеженими можливостями. Для вас не існує меж у просторі та часі, бо сила вашого духу долає усілякі перешкоди. Вам не страшні будь-які випробування, бо в ваших серцях живе те найдорожче, за що можна віддати цілий світ – це любов і розуміння. Ваша мудрість та терпіння навчають нас бути більш суворими та вимогливими до самих себе. Бажаємо вам теплих стосунків з вашими близькими, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі. Нехай Бог оберігає вас від негараздів, додає сил та натхнення!

К. Садигова , заступник директора з ВР Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст.. № 6

Переглядів: 362 | Додав: znam_school_6 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту